FAQ
Of wel Veel gestelde vragen. Op deze pagina kunt u een aantal oplossingen vinden van dingen die misschien niet zo makkelijk te doen zijn.

Registreer u als gebruiker.
Dat kan door de knop registreer boven aan elke pagina te gebruiken of
door hier te klikken.
Veel gestelde vragen

Installatie LanguageLearner
Als u LanguageLearner installeert moet u beheerder (administrator) zijn van het systeem of beheer rechten hebben. Anders kan de installatie niet worden afgemaakt.

Hoe kom ik aan updates LanguageLearner
Allereerst moet u zich aanmelden voor de website en dan ontvangt u een inlognaam en wachtwoord.
Daarna kunt u bij de downloaddpagna door via LOGIN aan te melden bij de website.

FAQ

Als u er na het doornemen van deze pagina nog niet achter bent dan kunt u altijd een e-mail sturen aan:
Support LuisterIkLees