Onze partners
Onze visie is dat alleen echte resultaten in de praktijk van het leren van een taal meerwaarde bieden. Maar schoenmaker blijf bij je leest. Wij werken samen met professionals:

Linguatec
Voor uitstekende TTS software
www.linguatec.de

EPN Uitgeverij
Voor leerstof inhoud
www.epn.nl

De universiteit Twente
www.utwente.nl

VividLyrics
www.vividlyrics.com

China Developers


De combinatie van (didactische)professionals met de realiteit op het niveau van leerling en docent zorgt voor fantastische producten tegen redelijke prijzen.

Samenwerking met EPN

Ondersteuning voor dyslectische leerlingen bij Xchange

Xchange is een moderne Engelse methode voor het voortgezet onderwijs. Voor taalzwakke en dyslectische leerlingen is er nu extra ondersteuning mogelijk. Met het programma LanguageLearner kunnen woorden, zinnen en zelfs hele teksten in het Engels voorgelezen worden. XChange stelt alle teksten hier digitaal voor beschikbaar. Met LanguageLearner een laptop en een beamer kunnen de teksten op smartboard of groot scherm tegelijk met de spraak worden weergegeven.

Herman Sol, docent Engels zegt hierover het volgende:
"Nu kunnen dyslectische en taalzwakke leerlingen woorden en teksten veel beter opnemen. Door het gelijk afspelen van tekst met de spraak ontstaat een beter klank- en woordbeeld."

Het op iedere plaats oefenen met onze Meizu spelers is uniek.
Samen met Xchange werken we aan extra materiaal. Het klankenboek voor Engels is hier medio februari 2008 zelfs GRATIS te downloaden.

Zie: http://www.xchange.epn.nl